Prepaid Opwaarderen

Prepaid gebruik, dus geen abonnementskosten

U zit niet vast aan contracten of abonnementskosten. De Trackitt tracker werkt op prepaid basis. Dit betekent dat u de Trackitt opwaardeert wanneer u er gebruik van wilt maken. Maakt u geen gebruik van de Trackitt, dan waardeert u niet op. Betaalbaar en Flexibel.

Gebruik wanneer het u uitkomt

De eerste keer dat u de Trackitt activeert, maakt u één maand gratis gebruik van alle functionaliteiten. Na afloop van deze periode waardeert u de Trackitt op met 1, 3, 6 of 12 maanden tegoed. Dit hoeft u niet direct te doen na afloop van de eerste maand, u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen 2 maanden geen gebruik te maken de Trackitt en vervolgens voor 3 maanden  niet op te waarderen.

Opwaarderen

U waardeert de Trackitt gemakkelijk online op via uw online account. U kunt kiezen uit:
1 Maand , 3 Maanden , 6 Maanden of 12 Maanden !
U kunt via uw APP of via de PC/Laptop in de menu op Opwaarderen of op de boodschappen icoon te klikken en dan komt dit menu tevoorschijn om op te waarderen:
Prijzen inclusief BTW.

Functionaliteiten

Met een opwaardering beschikt u over alle functionaliteiten:

  • Automatische locatie
  • SOS/PUSH-alarm in noodgevallen
  • Telefoongesprek voeren
  • Veiligheidszone instellen

GPS Tracker werkt door heel EUROPA!

Onze GPS Tracker werkt door heel Europa zonder extra kosten. Dit houdt in dat u dan dekking heeft in de volgende landen door heel EUROPA zie de volledige lijst: België, Spanje, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Bulgarije, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.
Sociale Profielen

has been added to your cart

View Cart