Over ons

Trackitt is gevestigd in Breda en is een onderdeel van A&K Solutions.
We zijn een snelgroeiend kwaliteitsbedrijf op het gebied van GPS Tracking Systemen / Auto Volgsystemen.

Onze autovolgsystemen die wij aanbieden op onze webshop zijn uit voorraad leverbaar en kunnen we binnen 1 werkdag leveren.

Of het nou gaat om voertuigen, boten, motors, scooters, personen, compressors, generatoren, werktuigen wij hebben voor alles en iedereen een oplossing. Onze trackers worden aangeboden met i.c.m van een GPS Online Portal met de beschikbare APP voor op uw Smartphone zodat het vinden van uw dierbaren of voertuig nooit een probleem moet zijn. Wij onderscheiden ons zelf van andere aanbieders door onze online platform gratis aan te bieden en waar u geen maandelijkse bijdrage voor hoeft te betalen.

Levering en installatie GPS systemen
De installatie van uw nieuwe GPS track systeem nemen wij graag voor onze rekening. Of u deze nu geïnstalleerd wil hebben op auto, brommer, motor, scooter, boot, bus, heftruck of vrachtwagen. Wij kunnen het GPS tracking system in vrijwel elk voertuig of object installeren. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie en prijzen.

Prepaid tegoed dus geen abonnementskosten
Bij ons zit u niet vast aan een contract of abonnementskosten. De GPS trackers werken op prepaid basis. Dit betekent dat u bij ons opwaardeert wanneer u dit uitkomt. Als u geen gebruik maakt van uw satelliet-volgsyteem betaald u ook niks. Slechts wanneer de GPS tracker geactiveerd en opgewaardeerd is gebruikt deze tegoed.
Betaalbaar en Flexibel dus!

Opwaarderen
U waardeert bij ons gemakkelijk op via een online account.
U kunt kiezen uit opwaarderen voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of voor een jaar.

Gebruik wanneer het u uitkomt
De éérste keer dat u de Gps tracker activeert, maakt u meteen gebruik van alle functionaliteiten. Na afloop van deze periode waardeert u de Spotter op met 1, 3, 6 of 12 maanden tegoed. Dit hoeft u niet direct te doen na afloop van de eerste maand, u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen 3 maanden geen gebruik te maken van de GPS Tracker en vervolgens voor 1 maand op te waarderen.

GPS Tracker ideaal als Autovolgsysteem
GPS voertuig trackers zijn van onschatbare waarde voor het monitoren van een enkele auto of een hele vloot van voertuigen. Dit real-time auto track apparaat geeft u up-to-date snelheid en locatie-update. Wilt u uw (bedrijfs-)auto volgen waar en wanneer u maar wilt dan is dit tracking-apparaat een zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbare oplossing. Door de wereldwijd beschikbare satellietverbinding kunt u moeiteloos uw vierwieler en of personeel volgen. Dus geen zorgen meer dat uw chauffeur van koers uit wijkt of dat uw tiener roekeloos rijd, tekst of E-mail alerts zijn bij sommige systemen mogelijk d.m.v. ingestelde parameters. Gedetailleerde rapporten vertellen u precies waar uw auto met GPS tracker is geweest en hoe snel het heeft gereden.

Gps kosten
Wij werken samen met Vodafone omdat die de beste wereldwijde netwerk ondersteuning bied. U kunt bij de aanschaf van uw GPS Tracking systeem bij ons direct uw GPS tegoed aanvullen zodat u meteen kunt beginnen met het tracken van uw systeem.

Trackitt? Nog nooit van Gehoord?
Goede Service
Scherpste Prijzen
6 dagen in de week geopend.
Gratis levering in Nederland en Belgie
Mogelijkheid tot het afhalen van uw bestelling in de winkel.
Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1.

Wij leveren onder andere aan:
• Particulieren
• Bedrijven
• Overheden
• Zorginstellingen
• Verzekeraars
• Gemeentes
• Hulpverlening instanties
• Overige instellingen

Heeft u vragen?
Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Neem contact met ons op via email of bel met nummer 076-7503909 / 06 – 81321324. Wij zijn goed geinformeerd en geven altijd zo goed en duidelijk mogelijk antwoord op uw vragen.

Uitgebreide service
Goede service is de kracht van Trackitt. Voor, tijdens en na aanschaf van onze producten. Wij leveren passende service, geven heldere antwoorden en hebben aandacht voor uw vragen en suggesties.

Van onze producten en service heeft u lang plezier!

Top navigatie
Hoofdnavigatie
Sociale Profielen

has been added to your cart

View Cart